O Βαγγέλης Δρίσκας μάς μαθαίνει πώς να ενισχύουμε το άρωμα ενός φαγητού και πώς να απογειώνουμε τη γεύση ενός πιάτου στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Γεύσεις στη φύση»…
Αυτή την Κυριακή 23 Μαρτίου, στις 14:15, ακολουθήστετον βήμα-βήμα και φτιάξτε μια απίθανη τάρτα με πράσα και καπνιστό σολομό, το πιο νόστιμο σπαγγέτι με πικάντικη σάλτσα τόνου, ανακαλύψτε τα μυστικά γεύσης του βερμούτ μαγειρεύοντας μπουτάκια κοτόπουλου με σάλτσα μουστάρδας και βερμούτ.
Ζυμώστε το πιο πρωτότυπο ψωμί με γέμιση πίτσας και συνοδευτική σάλτσα ντομάτας και απολαύστε τα κλασικά τρίγωνα Πανοράματος με την πιο βελούδινη κρέμα για γέμιση και εξαιρετικά τραγανό φύλλο κρούστας…