Η σεφ Ντίνα Νικολάου μας υποδέχεται στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Ελλήνων γεύσεις» με παιχνιδιάρικη διάθεση και ετοιμάζει για τους γιους της ένα υπέροχο δυναμωτικό πρωινό…
Αυτή την Κυριακή 16 Μαρτίου, στις 15:15, προσκαλεί τους φίλους της σε ένα απολαυστικό γεύμα, με άρωμα και έμπνευση από έναν τόπο που έχει πάρει το όνομα και την ομορφιά του από τη Νύμφη Αίγινα.
Μαγειρεύει μια παιχνιδιάρικη συνταγή, κάτι ανάμεσα σε πίτσα και πίτα με αφράτη ζύμη, φέτα και μανούρι, που της δίνει το όνομα τυρόπιτσα! Κλείνει το γεύμα της, εντυπωσιακά, με μία τσιπούρα παναρισμένη με κρούστα από φιστίκια Αιγίνης, πλούσια μυρωδικά, χόρτα γιαχνιστά και σάλτσα βασιλικού. Ένα πιάτο με έντονα αρώματα, χρώματα και πικάντικη γεύση.
Στη συνέχεια, μας ξεναγεί στην ιστορία, στις γεύσεις και στις παραδόσεις της πόλης! Πίνει τον καφέ της στο στέκι του Γιάννη Μόραλη, δοκιμάζει φιστικολιχουδιές, μας μυεί στην αιγινίτικη κουζίνα και απολαμβάνει μια υπέροχη βραδιά, τρώγοντας φυστικομακαρονάδα στο λιμάνι της Σουβάλας.