Μια νέα άτυπη κόντρα έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα μεταξύ του Πέτρου Κωστόπουλου και του Νίκου Μουτσινά…
Λίγο ο τρόπος του παρουσιαστή στο Πρωινού mou με τον οποίο διαφωνεί ο παρουσιαστής του Δέστε τους, λίγο οι φήμες που θέλουν το Νίκο Μουτσινά να αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του Mega και το κλίμα είναι τεταμένο.
Όταν βέβαια οι δυο παρουσιαστές ερωτώνται για το αν συμβαίνει κάτι, ισχυρίζονται πως όλα αυτά είναι ανυπόστατες φήμες και πως όλα είναι καλά.
Ο Νίκος Μουτσινάς αρχικά σχολίασε στο Δέστε τους τις δηλώσεις του Πέτρου Κωστόπουλου για την Αγγελική Ηλιάδη και τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram λέγοντας πως είναι στην τσίτα.
Ο παρουσιαστής του Πρωινό mou ανταπάντησε σήμερα on air. «Νίκο, δεν είμαι τσιτωμένος, μια χαρά είμαι! Εσύ καλά είσαι; Μουτς! Μουτσινάς! Μια χαρά είμαι εγώ αγοράκι μου! Έλα να σου εξηγήσω! Γιατί, αναρωτήθηκε αν είμαι τσιτωμένος ο Νίκος ο Μουτσινάς στην εκπομπή χθες. Απλώς είμαι δυστροπικός στην κάμερα Νικολάκη μου. Αν έρθει η κάμερα ξαφνικά είμαι δυστροπικός, Εγώ είμαι με το Νίκο, άλλωστε, χρειάζεται στήριξη», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.
Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε και στην κάμερα της εκπομπής Μεσημεριανή Μελέτη και τους «στόλισε» όλους με το γάντι. «Εγώ πιστεύω το παιδάκι μια χαρά κάνει την εκπομπή του, έχει το ταλεντάκι του, είναι ωραίος και στο θέατρο και στην τηλεόραση», είπε για το Νίκο Μουτσινά.
Ασχολίαστη όμως δεν άφησε ούτε τη Ζέτα Μακρυπούλια – επίσης υποψήφια για το πρωινό του Mega – λέγοντας: «Η Ζέτα αν μ’ αρέσει ως τι;Ως γυναίκα έχει ωραίο πρόσωπο. Βρίσκω πιο σέξι την Ελεονώρα».
Όταν ρωτήθηκε αν θα του άρεσε η Ζέτα να κάνει πρωινό, ο παρουσιαστής απάντησε: «Εμένα το πρωινό πέραν της Ελένης που μου άρεσε πολύ, μου αρέσουν περισσότερο με άντρες. Είπα για άντρες. Άντρες».
Πηγή: peoplegreece.com