Προσωρινή ανακούφιση πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, καθώς το οικόπεδό του δεν βγήκε τελικά σε πλειστηριασμό και η όλη διαδικασία πήρε αναβολή για ένα μήνα.
Ο Αντρέας Μικρούτσικος, δεν είδε τελικά το οικόπεδό του να μπαίνει στη διαδικασία του πλειστηριασμού, όπως ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη. Έτσι τουλάχιστον για ένα μήνα ακόμη ο γνωστός παρουσιαστής δεν θα πρέπει να ανησυχεί για την τύχη της γης που κατέχει στο Ντράφι.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινή Μελέτη», επειδή κανείς δεν εμφανίστηκε στο Ειρηνοδικείο Κορωπίου για να αγοράσει το συγκεκριμένο ακίνητο, ο πλειστηριασμός αναβλήθηκε για τις αρχές Ιανουαρίου.
Παρούσα στη διαδικασία ήταν μόνο η συμβολαιογράφος από την πλευρά της τράπεζας, ενώ κανείς δεν έδωσε το «παρών» από την μεριά του 59χρονου παρουσιαστή.
Ο μόνος τρόπος πάντως για να κρατήσει ο Αντρέας Μικρούτσικος στην κατοχή του το οικόπεδο, είναι να πληρώσει το ποσό που χρωστά στην τράπεζα και σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχεται στα 250.000 ευρώ.