Home Media

Ένα δυνατό ψυχολογικό θρίλερ έρχεται στον ΑΝΤ1!

Μια ολοκαίνουρια εβδομαδιαία σειρά το σενάριο της οποίας υπογράφει η Στέλλα Βασιλαντωνάκη (Βεντέτα, Χορεύοντας στη σιωπή, Μυστικά και λάθη, 10η εντολή) και τη σκηνοθεσία ο Αλέξανδρος Πανταζούδης (Μη φεύγεις, Κούκλες) έρχεται στον ΑΝΤ1.

 «Εκδρομή», σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι ο τίτλος της σειράς, η οποία πήρε πρόσφατα έγκριση από το κανάλι και πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ.

 

Οι συντελεστές δουλεύουν με πυρετώδεις ρυθμούς για να ρυθμίσουν όλες τις λεπτομέρειες και μέσα στις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται η επιλογή του καστ.

 

Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Λίνα Σακκά, η οποία το 2010 είχε συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη Αλέξανδρο Πανταζούδη στις «Κούκλες». Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν γύρω στα μέσα Φεβρουαρίου, θα γίνουν εξ ολοκλήρου στη μαγευτική Νάουσα και θα διαρκέσουν όσο το τοπίο θα είναι χιονισμένο, αφού έτσι επιβάλλει στο σενάριο.

 

Ήδη η ομάδα της παραγωγής έχει «μετακομίσει» στην ορεινή περιοχή και έχει επιλέξει καταπληκτικές τοποθεσίες, που θα τις χρησιμοποιήσει ως σκηνικό στην πρωτότυπη αυτή σειρά.

Η ιστορία διαδραματίζεται σε έναν απομονωμένο ξενώνα, όπου ξαφνικά καταφθάνουν και είναι υποχρεωμένοι να συνυπάρξουν για κάποιες μέρες, μια ομάδα ανθρώπων που κανείς δεν γνωρίζει πως βρέθηκαν εκεί, αν γνωρίζονται μεταξύ τους και τι κρύβει ο καθένας.

 

Εξαφανίσεις, δολοφονίες, αλήθειες, μυστικά, αποκαλύψεις, μυστήριο, μπλέκονται και περιπλέκονται με τρόπο τόσο εντυπωσιακό που σίγουρα θα συναρπάσει το τηλεοπτικό κοινό.

 

O ΑΝΤ1, που εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική μυθοπλασία, προορίζει να εντάξει τη νέα αυτή σειρά στη φετινή τηλεοπτική σεζόν και συγκεκριμένα την προγραμματίζει για την άνοιξη.

more posts vipnews
More Media
Search