Μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τα αδιάκριτα βλέμματα απόλαυσαν τις διακοπές τους στις εξωτικές Μαλδίβες η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος.
Η γνωστή παρουσιάστρια χάρηκε τον ήλιο και τη θάλασσα έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της και τα τρία παιδιά της, Αγγελο, Λάουρα και Βαλέρια, τα οποία ευχαριστήθηκαν τις διακοπές τους στον εξωτικό αυτό παράδεισο, όπου διέμεναν σε υπερπολυτελές μπαγκαλόου.
Ο φακός του «ΟΚ!» εντόπισε το ζευγάρι, που χάρηκε τον έρωτά του και την ηρεμία του νησιού, κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στην Αθήνα, όπου επέστρεψε για να γιορτάσει τον ερχομό του νέου έτους μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη φορούσε μαντίλι και μεγάλα γυαλιά προσπαθώντας να περάσει -όσο γίνεται- απαρατήρητη. Σίγουρα, οι εξωτικές Μαλδίβες αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό, αφού η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή της μαυρισμένη, ευδιάθετη και ανανεωμένοι.