Λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίο το θέαμα για έναν μπασκετμπολίστα των Harlem Globetrotters…. Ο παίκτης έκανε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα, αλλά μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου όλα πήγαν στραβά.
Ο Γουίλιαμ Μπούλαρντ προσπάθησε να ικανοποιήσει τον κόσμο σε έναν αγώνα επίδειξης στην Ονδούρα. Ομως το παιχνίδι εξελίχθηκε σε θρίλερ. Ο Μπούλαρντ έκανε το θεαματικό κάρφωμα, αλλά κρεμάστηκε από τη μπασκέτα και αυτή λύγισε από το βάρος του, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει και να πέσει επάνω του.
Από τύχη ο Μπούλαρντ γλίτωσε το μοιραίο, καθώς το ταμπλό έσπασε ελάχιστα εκατοστά από το πρόσωπό του και έτσι δεν χτύπησε στο κεφάλι. Ο παίκτης δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και έφυγε από το γήπεδο με εξάρθρωση ώμου και γρατσουνιές στο πρόσωπο.
Πηγή:iefimerida.gr