Home Lifestyle

Ασημακοπούλου-Τσιρίλο: Γιόρτασαν τρία χρόνια γάμου

Την τρίτη τους επέτειο γάμου γιόρτασαν η Έλενα Ασημακοπούλου και ο σύζυγος της Μπρούνο Τσιρίλο και μαζί με την κορούλα τους απόλαυσαν οικογενειακή βόλτα

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! συνέλαβε το ζευγάρι στο Golden Hall κατά τη διάρκεια της απογευματινής τους βόλτας. «Για αρκετή ώα βρέθηκαν στον παιδότοπο, στον εξωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall, όπου η κόρη τους έπαιζε ενθουσιασμένη, και αργότερα συνέχισαν την βόλτα στους στα καταστήματα» περιγράφει στο περιοδικό υπάλληλος του εμπορικού κέντρου.

«Είναι μοναδικό το να γίνεσαι μητέρα, και ακόμη περισσότερο για εμένα που είμαι μαμά της Μαρίας-Ροζαρίας. Είναι ένα παιδί πολύ γλυκό, ευαίσθητο, χαρούμενο και πολύ κοινωνικό, είχε εξομολογηθεί η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη στο mothersblog.gr.

Η Έλενα Ασημακοπούλου μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει γυρίσματα για τν δεύτερο κύκλο της κωμικής σειράς του Mega «Με τα παντελόνια κάτω».

more posts vipnews
More Lifestyle
Search