Home Lifestyle

Κρυσταλλία: «Δεν είμαστε μοντέλα αλλά τραγουδιστές»

Για τη σημασία της εμφάνισης στο επάγγελμα του τραγουδιστή μίλησε σε συνέντευξή της η Κρυσταλλία

«Αν θέλεις να είσαι ποπ είδωλο το σύνηθες είναι να έχεις ένα καλοσχηματισμένο κορμί. Όμως δεν είμαστε μοντέλα αλλά τραγουδιστές και αυτό το έχουμε μπερδέψει αρκετά. Χάνουμε την ουσία. Αν έπαιζε καθοριστικό ρόλο η εμφάνιση, καλλιτέχνες όπως η Adele, Aretha Franklin και ο Barry White δεν θα είχαν κάνει τόσο μεγάλη καριέρα» δήλωσε στο περιοδικό Celebrity η Κρυσταλλία.

Όσο για τη συμμετοχή της στο «Your face sounds familiar» τόνισε: «Θεωρώ ότι κατάφερα μέσω της συμμετοχής μου να με ακούσει ο κόσμος σε πιο ερμηνευτικά κομμάτια και χαίρομαι που αυτό άρεσε».

Τέλος η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στη νέα φάση που διανύει στα επαγγελματικά της: «Διανύω πλέον μια σημαντική περίοδο στα επαγγελματικά μου. Αλλάζω εταιρεία και ψάχνω να βρω τραγούδια που να με εκφράζουν, να μου αρέσουν και να έχουν κάτι να μου πουν. Γι’ αυτό προτίμησα να κάνω ελάχιστες εμφανίσεις το καλοκαίρι ώστε να ξεκουραστώ και να επικεντρωθώ σε αυτό το κομμάτι της δουλειάς μου».

more posts vipnews
More Lifestyle
Search