Home Lifestyle

Πηνελόπη Πλάκα: «Το σεξ κάποια στιγμή τελειώνει το χορταίνεις»

Άκρως αποκαλυπτική ήταν σε πρόσφατη συνέντευξη της η Πηνελόπη Πλάκα και μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με το φαγητό και την αξία που έχει στη ζωή της το σεξ

«Το σεξ κάποια στιγμή τελειώνει το χορταίνεις. Το φαγητό είναι σαν μια μυστικιστική ιεροτελεστία. Ο τρόπος που το μαγειρεύεις, η όρεξη, οι γεύσεις που σκάνε στο στόμα και στον ουρανίσκο σου, η αίσθηση της πληρότητας, η γεύση…» δήλωσε στο περιοδικό Down Town Κύπρου η Πηνελόπη Πλάκα.

Η νεαρή ηθοποιός που έχει μια αξιοθαύμαστη σιλουέτα αποκαλύπτει πως κρατιέται σε φόρμα:

«Επειδή λατρεύω το φαγητό -αν γινόταν θα έτρωγα ακατάπαυστα- χρειάστηκε να βάλω το μέτρο στη ζωή μου, αλλιώς θα ξέφευγα. Να, και τώρα στις περιοδείες, πολύ εύκολα μπορεί να πάρει κανείς κιλά, οπότε είμαι συνέχεια με δύο σαλάτες, μεσημέρι-βράδυ, και προσέχω, αφού στον χώρο μας πρέπει να έχεις και μία καλή εμφάνιση. Για να είμαι όμως ειλικρινής, για μένα το φαγητό είναι ιερό, είναι μία από τις μεγαλύτερες ηδονές αυτού του κόσμου. Μην σου πω η μεγαλύτερη».

more posts vipnews
More Lifestyle
Search