Ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο καλλιτεχνικό και αισθητικό αποτέλεσμα οι αφίσες της παράστασης Cabaret που ανεβαίνει για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Πρόκειται για μια φιλόδοξη παραγωγή με τη συμμετοχή αρκετών σημαντικών ηθοποιών και τη σκηνοθετική υπογραφή του Κωνσταντίνου Ρήγου.
Στη μια αφίσα βλέπουμε να φωτογραφίζονται οι πρωταγωνίστριες της παράστασης, Τάνια Τσανακλίδου, Μαρία Ναυπλιώτου και Νάντια Μπουλά ενώ στην άλλη οι πρωταγωνιστές Παναγιώτης Μπουγιούρης, ο Γιώργος Νανούρης και ο Μιχάλης Μητρούσης.
Σε μια άλλη αφίσα με ιδιαίτερα εκκεντρική λόγω του ρόλου που ερμηνεύει εμφάνιση, ο Δημήτρης Λιγνάδης και σε μια τέταρτη αφίσα οι υπόλοιποι ηθοποιοί.
Το «Cabaret» θα ανέβει στο Μέγαρο Μουσικής στις 4 Οκτωβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.