Home Politics / Sports / Various

Βίντεο σοκ:Καρχαρίας έφαγε κορίτσι πριν φτάσουν οι διασώστες!

Την επίθεση που δέχτηκε μία18χρονη κοπέλα από καρχαρία, ενώ κολυμπούσε σε μία από τις δημοφιλέστερες, αλλά και πιο επικίνδυνες, παραλίες της Βραζιλίας, κατέγραψε λουόμενος. Δείτε το βίντεο

Σε αυτό φαίνεται το νερό να βάφεται κόκκινο από το αίμα της Bruna Gobbi, όταν ο καρχαρίας της δάγκωσε το αριστερό πόδι, κόβοντας ένα μεγάλο κομμάτι. Το συγκλονιστικό μάλιστα είναι ότι το κορίτσι κολυμπούσε στα ρηχά, και η στάθμη του νερού έφτανε μόλις στη μέση της.

 

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των διασωστών και των γιατρών του τοπικού νοσοκομείου, όπου διακομίστηκε, η 18χρονη τελικά δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

 

Το περιστατικό συνέβη στην παραλία Boa Viagem, όπου από το 1992 έχουν σημειωθεί συνολικά 21 επιθέσεις καρχαριών, οι 10 από τις οποίες ήταν θανατηφόρες. Η Bruna Gobbi καταγράφεται ως η πρώτη γυναίκα που καταλήγει μετά από επίθεση από καρχαρία στη συγκεκριμένη παραλία.

 

Πηγή: protothema.gr

more posts vipnews
More Politics / Sports / Various
Search