Home Celebrities

Keira Knightley: Θα ντυθεί νυφούλα

Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει μέσα στο Σαββατοκύριακο η δημοφιλής ηθοποιός Keira Knightley και ο αρραβωνιαστικός της James Righton

Ο γάμος της Keira Knightley και του James Righton θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο καθώς το ζευγάρι θέλει να αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το περιοδικό Daily Mirror ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στην Νίκαια της Γαλλίας και οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν τους εκατό.

Ωστόσο όπως αναφέρει άτομο από το στενό τους περιβάλλον στο περιοδικό η ηθοποιός και ο αρραβωνιαστικός της ενημέρωσαν τους καλεσμένους για το γάμο πολύ πρόσφατα:

«Τους είπαν να μην ταξιδέψουν με μεγάλα group, να φτάσουν χωριστά, και να μην διαρρεύσει το που ακριβώς μένουν προκειμένου να μην αποκαλυφθεί ο ακριβής τόπος της τελετής».

Η Keira Knightley και ο James Righton γνωρίστηκαν μέσω της κοινής τους φίλης, Alexa Chun. Τον Μάιο του 2012 αρραβωνιάστηκαν και τώρα ένα χρόνο μετά είναι έτοιμη να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

more posts vipnews
More Celebrities
Search