Home Arts / Cine / Theater

«Frozen»: Συνάντηση επωνύμων στην ανατρεπτική παράσταση

Το πρώτο θεατρικό, σκηνοθετικό εγχείρημα του Πάνου Κοκκινόπουλου είναι γεγονός και έχει τίτλο: «Frozen». Ο φωτογραφικός φακός συνάντησε όλη την κοσμική Αθήνα στην πιο ανατρεπτική παράσταση της σεζόν.

Στο θέατρο «Αγγέλων Βήμα» η Παναγιώτα Βλαντή, ο Αντώνης Καρυστινός, η Μαρία Καλλιμάνη και ο Χρήστος Καπένης παρουσιάζουν το έργο της Bryony Lavery που βραβεύθηκε από τον σύνδεσμο «Theatrical Management Association»-.

 

Λίγα λόγια για το έργο. Μια Μητέρα που το δεκάχρονο κοριτσάκι της, ως μια άλλη, σύγχρονη Κοκκινοσκουφίτσα, έφυγε από το σπίτι για να πάει στη γιαγιά του και δε γύρισε ποτέ. Ένας Κακός Λύκος γεμάτος τατουάζ που τα χάραξε στο κορμί του ο ίδιος, όταν μεγάλωσε, αλλά και γεμάτος αόρατες πληγές που του χάραξαν στην ψυχή άλλοι, όταν ήταν ακόμα παιδάκι. Και μια Ερευνήτρια Ψυχών που δεν έχει καταφέρει ακόμα να εξερευνήσει τη δική της παγωμένη ψυχή.

 

Θα γίνει, άραγε, αυτή, ο Κυνηγός που έδωσε τη Λύση και έφερε τη σωτηρία στο Παραμύθι; Και θα αρκέσει, άραγε, ο δικός της ερχομός πάνω στο νήμα, για να επικρατήσει η όποια Δικαιοσύνη, για να λιώσουν οι πάγοι και για να δοθούν οι εξηγήσεις και οι λύσεις που και οι τρεις τους έχουν τόση ανάγκη;

more posts vipnews
More Arts / Cine / Theater
Search