Για τη σχέση με τα κιλά της, τη σχέση της με τον χρόνο και την εικόνα της μίλησε η ηθοποιός Ελένη Ράντου στην εκπομπή «JOY» του ΣΚΑΪ.
«Στο σίριαλ «Εργαζόμενη Γυναίκα» είχα πάρει κιλά εξαιτίας της διατροφής μου, γιατί τα ωράρια ήταν ζόρικα. Άλλος ένας λόγος ήταν επίσης το ότι ένιωθα μέσα μου πως στις γυναίκες που υποδυόμουν ταίριαζε πιο πολύ η εικόνα μιας γυναίκας με παραπανίσια κιλά, ως η γυναίκα της διπλανής πόρτας. Μετά παραιτήθηκα» εξηγεί η Ελένη Ράντου.
Και συνεχίζει: « Θυμάμαι ότι ήταν Τρίτη και ήμουν 58 κιλά και την Παρασκευή ήμουν 65 ! Παιδεύτηκα για να τα χάσω» εξομολογείται στην εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου.
Η σχέση της με τον χρόνο είναι ισορροπημένη και αυτό οφείλεται στο ότι έχει αντιληφθεί ότι«η ουσία της δουλειάς δεν είναι η εμφάνιση» όπως αναφέρει. « Το καλό είναι ότι ποτέ δεν κουβαλούσα την ψυχολογία της «νόστιμης» γι’ αυτό και δεν έπαθα μεγάλη πλάκα με τον χρόνο. Τώρα πια υπάρχει και η τεχνολογία, γίνεσαι κούκλα άμα θέλεις αλλά δεν με ενδιέφερε όλο αυτό» παραδέχεται.
Η Ελένη Ράντου αναφέρει επίσης ότι την μεγαλύτερη επιτυχία εξάλλου την είχε όταν υποδυόταν γυναίκες όχι και τόσο επιθυμητές και όταν «τσαλάκωνε» την εικόνα της. «Μια φορά έκανα μία πολύ όμορφη, στο «Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή» και κράτησε έξι επεισόδια λέει η Ελένη Ράντου γελώντας.