Home Arts / Cine / Theater

Επίσημη θεατρική πρεμιέρα του Μαϊκ του Φασολάκη

Το πιο θερμό χειροκρότημα επεφύλαξαν οι μικροί και οι μεγαλύτεροι φίλοι του «Μάικ του Φασολάκη» στους ηθοποιούς και τη συγγραφέα του έργου, Μαρί Κυριακού.

Οι περιπέτειες του Μάικ του Φασολάκη, που έχουν ενθουσιάσει το κοινό, έκαναν την Κυριακή επίσημη πρεμιέρα στο Θέατρο Αλίκη.

Αγαπημένοι φίλοι και συνάδελφοι της συγγραφέως του θεατρικού έργου μαζί με τα παιδιά τους κατέκλυσαν το θέατρο για να παρακολουθήσουν επί σκηνής τις νέες περιπέτειες του παιχνιδιάρη ήρωα και να δουν τις σκανδαλιές του Μάικ και της παρέας του στον κήπο της Αγάπης.

Η επίσημη πρεμιέρα ήταν αφιερωμένη στα παιδιά που φιλοξενούνται στον ξενώνα «ΕΛΠΙΔΑ», τα οποία ζήτησαν στο διάλειμμα να γνωρίσουν από κοντά τον αγαπημένο τους Μάικ, που ενσαρκώνει ο ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου.

more posts vipnews
More Arts / Cine / Theater
Search