Home Celebrities

“Αθώος” ο Justin Bieber

Ο νεαρός ποπ σταρ Τζάστιν Μπίμπερ δεν θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για την υπόθεση της επίθεσης σε έναν άντρα, ο οποίος τον φωτογράφιζε κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε εμπορικό κέντρο του Λος Άντζελες, ανακοίνωσαν οι εισαγγελικές αρχές.

Η εισαγγελέας Μάρα ΜακΊλβειν ανέφερε στην έκθεσή της ότι «δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία» που να αποδεικνύουν ότι ο Καναδός τραγουδιστής συνεπλάκη με τον επαγγελματία φωτογράφο διασημοτήτων, Χοσέ Χερνάντες-Ντουράν, προτού φύγει από το εμπορικό κέντρο, το οποίο είχε επισκεφτεί τον Μάιο με την ηθοποιό Σελένα Γκόμεζ.

Ο φωτογράφος είχε κατηγορήσει τον Μπίμπερ ότι βγήκε από ένα μίνι-βαν και τον γρονθοκόπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Οι αστυνομικές αρχές που κατέφθασαν λίγα λεπτά αργότερα, ανέφεραν ότι δεν βρήκαν εμφανή τραύματα στο σώμα του φωτογράφου.

Το πόρισμα της ιατρικής εξέτασης του Ντουράν έδειξε ότι ο άντρας είχε υποστεί «μικρή διόγκωση» στο δεξί του μάγουλο και «ελαφρές μελανιές» στην κοιλιακή του χώρα, αλλά οι τραυματισμοί χαρακτηρίστηκαν ως «επιφανειακοί».

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στους αστυνομικούς ότι δεν μπορούσαν να διαπιστώσουν εάν όντως ο Μπίμπερ είχε βιαιοπραγήσει κατά του φωτογράφου, ο οποίος συνέχισε να τραβάει φωτογραφίες τον νεαρό τραγουδιστή ακόμα και μετά το συμβάν.

more posts vipnews
More Celebrities
Search