Home Lifestyle

Γιώργος Παπαδάκης: «Μου λείπει η δουλειά, είχα συνηθίσει να δουλεύω»

Γιώργος Παπαδάκης: «Μου λείπει η δουλειά, είχα συνηθίσει να δουλεύω»

Γιώργος Παπαδάκης: Ο γνωστός δημοσιογράφος ρωτήθηκε για την καθημερινότητά του μετά το τηλεοπτικό του τέλος

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος ρωτήθηκε για την καθημερινότητά του μετά το τηλεοπτικό του τέλος, αλλά και για τον Παναγιώτη Στάθη και την Άννα Λιβαθυνού που ανέλαβαν την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Γιώργος Παπαδάκης: «Τώρα δουλεύω πολύ λιγότερες ώρες»

«Μου λείπει η δουλειά, είχα συνηθίσει να δουλεύω 17-18 ώρες την ημέρα. Τώρα δουλεύω πολύ λιγότερες, αλλά έχω σκοπό να επιμηκύνω τον χρόνο της δουλειάς. Δεν μπορώ να κάθομαι. Ξύπναγα 2 η ώρα χωρίς ξυπνητήρι. Τώρα ξυπνάω 6 η ώρα το πρωί», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Παρακολουθώ σχεδόν όλες τις εκπομπές. Παρακολουθώ πράγματα τα οποία μπορούν να μου προκαλέσουν ενδιαφέρον, αλλά είναι λίγα», παραδέχτηκε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Για τον Παναγιώτη Στάθη και την Άννα Λιβαθυνού που ανέλαβαν την παρουσίαση της εκπομπής του ANT1, ο Γιώργος Παπαδάκης απάντησε: «Είναι ένα από τα παιδιά μου. Είμαι αισιόδοξος, το περήφανος είναι σχετικό. Περήφανα είναι τα παιδιά γιατί πραγματικά κάνουν μια καταπληκτική δουλειά. Ουδείς αναντικατάστατος , δεν υπάρχουν ιδιοκτήτες προγραμμάτων στην τηλεόραση. Είμαστε πρόσωπα περαστικά».

Να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Ιούλιο, ο Γιώργος Παπαδάκης ολοκλήρωσε την πορεία του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μετά από 34 χρόνια.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, κάνει κάποιες εμφανίσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, στον ρόλο του σχολιαστή.

more posts vipnews
More Lifestyle
Search